IĞDIR / MERKEZ - Hoşhaber Anaokulu

Hoşhaber Anaokulu

HOŞHABER BELDESİ FARUKTOKA MAH. CUMHURİYET CAD. NO: 18 MERKEZ / IĞDIR
Vizyon
Hoşhaber Anaokulu olarak vizyonumuz; çocukların gelişim düzeylerini destekleyen ve önemseyen, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ile bir üst kademe olan ilkokula en iyi şekilde hazırlayabilen ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, hoşgörülü ve sevecen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, neden- sonuç ilişkisi kurabilen, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendini rahat bir şekilde ifade edebilen, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken kendi haklarını koruyan, sorumluluk bilinci olan,çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemseyen, milli ve manevi değerleri bilen ve benimsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08:30--13:30
OKULUMUZ KALORİFER SİSTEMİ İLE ISINMAKTADIR.
ULAŞIM BELDE DOLMUŞLARIYLA VE ÖZEL ARAÇLARA SAĞLANMAKTADIR.
ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
IĞDIR OVASININ BİR PARÇASI OLAN BELDE, ENGEBESİZ BİR ARAZİYE KURULMUŞTUR. MERKEZE BAĞLI BİR BELDEDİR.
İL MERKEZİNE UZAKLIK 8,5 KM´DİR.